Вітаю Вас, Гість
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Світ поцілунків - Як навчитися цілувати
STALKERДата: Середа, 16.02.2011, 20:52 | Повідомлення # 1
Генералісимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 20
Репутація: 0
Статус: Offline
Як зробити так, щоб мене хотілося цілувати?
У шведів є чудове слово, яке може бути переведене як "до поцілунків що зве". Для них це поняття - ціла концепція, серйозна справа. На Заході такого немає. Вперше ми дізнаємося про існування подібного поняття з реклами зубної пасти і освіжаючих дихання цукерок. Тому кращий спосіб зробитися більш бажаним - стежити за своїм диханням. Чистіть зуби. Користуйтеся полосканням для рота, незважаючи на те що воно ефективне тільки протягом години. А найголовніше - чистіть мову. Це вбиває скупчилися бактерії і освіжає його, роблячи ваш подих чистим і приємним.

Але крім цього, існує ще безліч способів зробити себе привабливим для поцілунків. Не багато це розуміють, але вашому чарівності допоможе гарне почуття гумору. Вивчіть декілька жартів і час від часу вставляйте їх у розмову.

Чоловіків більш привабливими роблять високий зріст (спробуйте носити взуття на підборах) і доброзичлива поведінка. Згідно з останнім опитуванням, більшість жінок на Заході віддають перевагу Вуді Аллену, а не Арнольду Шварценеггеру, цінуючи гумор більше, ніж привабливу зовнішність. Більшість жінок (53%) вважають за краще чисто виголене хлопця, але на диво великий відсоток з них (33%) не відмовилися б іноді поцілувати неголеного. Каже молода жінка: "Коли він неголений, то схожий на ковбоя, і мені просто страшенно хочеться втекти з ним". Спробуйте як-небудь прийти на побачення неголеним. Їй може це сподобатися.
Як ви можете визначити, чи добре ви цілуєтеся?
Ви добре цілуєтеся, якщо і вам, і вашій партнерці подобається те, що ви робите. Стежте за її реакцією, коли цілуєте її. Якщо у неї нудьгуючий вигляд, можна зі стовідсотковою впевненістю сказати, що ви її не заводите. Якщо вона сміється, червоніє, потіє, звивається і скрикує від задоволення ... чи треба продовжувати? Вам необхідно навчитися читати жінку, як книгу, або принаймні як розділ "Спорт" у газеті. Це не так уже й важко. Вам потрібно лише крапелька здорового глузду.
Трапляється, що після поцілунку жінка каже: "Ти здорово цілуєшся!" Буває, що вона тільки стогне і дивиться як уві сні. Жінки можуть зіграти багато чого, але практично ніколи не роблять цього, цілуючись.

За якими ознаками можна визначити, що ви не вмієте цілуватися?
Ось десять ознак того, що вам треба було б розвинути ваш навик:
Коли ви готуєтеся до поцілунку, ваша дівчина виглядає переляканою, наче за ним женеться злочинець.
Під час поцілунку вона закриває рот.
Після поцілунку вона вся в слюнях.
Під час поцілунку вона ніколи не сміється, не стогне, не хитається, не втрачає контролю над собою.
У неї такий вигляд, ніби вона читає нудну газету, поки ви її цілуєте.
Вона не відповідає на ваші поцілунки, надаючи ініціативу вам.
Після поцілунку вона схвильовано запитує, чи бачили ви останній випуск новин.
Вона відволікається.
Вона засинає.
Вона говорить що-небудь бридке, типу: "А картоплю ти чистиш так само вміло?"
Що є найбільшою помилкою, коли цілуєшся?

Найгірше, що ви можете зробити, - це забути про почуття вашої партнерки. Поцілунок - це оральне задоволення, тому вам пробачити сконцентруватися цілком на власні враження. Це задоволення зразок тієї, що ви отримуєте від вашої улюбленої їжі. Але деякі люди настільки захоплюються своїми власними враженнями, що забувають про партнера. Запам'ятайте, партнерка - не ваш улюблений смажену картоплю, у неї є свої почуття, емоції й очікування. Ви зробите помилку, ігноруючи їх.
Як навчитися цілуватися краще?

Найлегший шлях - багато практикуватися. Практикуватися так само, як ви це робите, наприклад, граючи у футбол або на піаніно. Вправляючись у поцілунках, ви не тільки доводьте навик до автоматизму, але і з'ясовуєте, який поцілунок спрацює в даній ситуації, а який ні.
Який спосіб тренування краще?

Підключіть вашу уяву. Дослідження показали, що одним з найбільш результативних способів є прокручування ситуації в думці.
Почніть з того, що спробуйте уявити собі того, кого вам би хотілося поцілувати. Відкиньтеся вільно на спинку стільця, закрийте очі і уяви ті, як ви цілуєте ці губи, цей рот, це прекрасне обличчя ... Представляйте це собі до тих пір, поки не відчуєте реальність що відбувається. Чим більше почуття ви вкладете, тим вдаліше буде уявна репетиція. Спробуйте уявити, як ви вдихаєте запах дівчини, як вона стогне під час поцілунку, як припадає теплими губами до ваших. Далі>>>

 
STALKERДата: Середа, 16.02.2011, 21:07 | Повідомлення # 2
Генералісимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 20
Репутація: 0
Статус: Offline
Я боюся бути відкинутим!

Хочете - вірте, хочете - ні, але одна дуже красива молода жінка повідомила мені, що вона боялася бути відкинутою хлопцем, якого їй дуже хотілося поцілувати.

- З чого б йому відкидати вас? Ви виглядаєте приголомшливо.
- Спасибі. Але ми з ним боролися, потім опинилися поруч і ...
- Боролися?
- Так.
- Фізично?
- Так. Понарошку.
- І він не намагався поцілувати вас?
- Ні. Ніколи!
- У це важко повірити.
- Присягаюся вам, це правда.
- Чому ж він вас не поцілував?
- Мені здається, що він хоче зберегти наші відносини чисто дружніми. Але мені хочеться
його поцілувати, і я боюся, що він мене відкине.

Що я можу сказати? На певному етапі відносин потрібно використовувати свій шанс. Я пояснив їй, що в цілому світі не знайдеться жодного хлопця, який відкинув би її у фізичному сенсі, але не всі вони підійшли б їй в емоційному плані. Це була незалежна жінка, іноді навіть занадто. Не всім хлопцям це подобається. Вона могла б поцілувати його, а потім розчарувалася б, якщо б він не відповів їй взаємністю.

Найкращий спосіб впоратися з вашої емоційної незахищеністю - виждати час, подивитися один одному в очі. Обмін поглядами - ознака зацікавленості. Тривалий контакт на цьому рівні часто трапляється під час розмови. Дана конкретна пара, проте, вже вийшла за рамки простої розмови. Вона дійшла до етапу боротьби, про який можна з упевненістю сказати, що партнер по боротьбі принаймні фізично прив'язаний до тебе. У подібній ситуації можна ризикнути і на поцілунок.

Одну примітку для красивих жінок і дуже красивих чоловіків. Проведене опитування показав, що люди протилежної статі часто бентежаться в компанії красунчиків. Красиві жінки відзначають, що хлопці не телефонують їм і не запрошують на побачення тільки тому, що бояться відмови. У результаті на побачення їм доводиться ходити рідше, ніж жінкам зі звичайною зовнішністю. Крім того, у них часто виникає питання: чи зустрічаються з ними виключно заради них або заради їх зовнішності. Ось і виходить, що в подібній ситуації більшість красивих жінок веде себе агресивно, намагаючись ініціювати відносини з вподобаним молодою людиною.
Що ж все-таки більш важливо: знайти того, хто добре цілується, або того, хто мені подобається?

Безумовно, найбільш важливо знайти людину, яка вам подобається. Якщо ви любите її, вам практично не може не сподобатися, як вона цілується (якщо, звичайно, вона не дуже старається). Крім того, завжди можна навчити її цілуватися краще.
Чи правда, що одні люди цілуються краще, ніж інші?

Більше 80% опитаних чоловіків і жінок відповіли на це питання: "Так, є люди більш вправні". Хоча по-справжньому питання звучить так: що робить одного майстеніше іншого? Як удосконалювати це мистецтво?

Є кілька шляхів. За визначенням жінок, майстерний поцілунок включає наступні фактори: пристрасть, чуттєвість, фантазію і різноманітність. Типове висловлювання 30-літніх жінок: "Вважаю за краще цілуватися з людиною, у якого чистий рот, свіже дихання, який ніжно, в такт зі мною стосується своєю мовою мого, не плюється слиною і може поцілунком сказати мені, з якою пристрастю і в той же час ніжно він до мене ставиться ". Чоловіки ж зазвичай знаходять, що жінка добре цілується, якщо вона часто відкриває рот, воліє французькі поцілунки і не вимагає багато чого - обіймів і любовного шепоту під час поцілунку. Головним же фактором успіху як для чоловіків, так і для жінок є знання того, що подобається і не подобається партнерові, і уміння вибрати відповідний поцілунок. Таким чином, вміти добре цілуватися значить знати багато різних видів поцілунків, для того щоб найкращим способом зблизитися зі своєю партнеркою. Тільки в цьому і полягає мета даної книги.

Що важливіше: технічність або пристрасть?

Пристрасть. Що, загалом-то, не применшує значення техніки. Для найкращого результату необхідна людина, яка вам дійсно небайдужий, але який в той же час майстерно цілується. Прагніть до подібного поєднання. Хто шукає, той завжди знайде.

Що таке "бездушний поцілунок?

"Протягом багатьох років доводиться чути скарги від людей, які не відчувають жодних емоцій під час поцілунку. Бездушний поцілунок - це окремий вид поцілунків, що має свою власну цінність і не є відхиленням від норми.

Більшість людей вважає поцілунок ознакою романтичної любові. Але це не завжди так. Іноді він сприймається як нецікаве подія, позбавлене будь-яких емоцій. Близько 14% чоловіків і жінок стикалися з таким поцілунком. Це відбувалося тоді, коли їхні думки були зайняті чимось дуже далеким від поцілунку, коли вони вже не відчували любові до партнера або коли в їх життя наступав переломний момент. Таким чином, виходить, що це сумний поцілунок. Але одночасно він дає чудову можливість поліпшити техніку поцілунку.

 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: