Вітаю Вас, Гість
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Світ поцілунків - Емоційна сторона поцілунку
STALKERДата: Середа, 16.02.2011, 20:57 | Повідомлення # 1
Генералісимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 20
Репутація: 0
Статус: Offline
Чи існують емоційні проблеми пов'язані з поцілунками?

Коли ви цілуєтеся, вам стає так добре, що здається, ніби ви можете вибухнути від задоволення. Ви відчуваєте, що у вас паморочиться голова або що ваше серце починає битися з неймовірною швидкістю. Будь-яке психологічний стан, у якому ви не тремтіть, не потієте, не смієтеся, не контролюючи себе, все, що може в гіршу сторону вплинути на ваші відчуття від поцілунку, називається емоційної проблемою поцілунку. Запам'ятайте, будь ласка: жодна з перерахованих реакцій не є проблемою. Проблема полягає в їх наявності. Практично всі люди в тій чи іншій мірі переживають подібні проблеми протягом свого життя. Це є ознакою того, що у людини є внутрішні психологічні бар'єри, які він не може сам подолати, щоб відчувати насолоду від поцілунку. Це такі бар'єри, як боязнь поцілунків, боязкість, непевність у собі, переважна вплив батьків.

Яку роль відіграють батьки у появі у дитини проблеми з поцілунками?

Батьки дуже часто самі породжують у своїх дітей найбільшу емоційну проблему, коли мова йде про їхню здатність отримувати задоволення від поцілунків. Більшість підлітків скаржиться: "Мої батьки забороняють мені приносити в будинок книги про поцілунки". Батько, який забороняє своїй дитині читати подібну літературу, робить велику помилку. "Моя мама не дозволяє мені цілуватися з моєю дівчиною", "Моя мама стежить за мною, щоб переконатися, що я не цілуюся з дівчатами". Це неправильно. Така поведінка батьків тільки примусить дітей винаходити більш витончені методи обману. Порада батькам: послабте узду, в якій ви тримаєте своїх дітей.

Яка найбільша емоційна проблема, пов'язана з поцілунками?

Найбільша проблема - це нездатність зрозуміти, що думає і відчуває ваша партнерка. Практично кожен може опинитися в подібній ситуації. Коли ваша невпевненість в іншій людині домішується до задоволення, яке ви отримуєте від поцілунку, тоді і виникає ця проблема. Багато молодих людей запитують: <А раптом вона незадоволена тим, як я цілуюся? "Якщо б ви могли читати її думки, вам би відразу стало ясно, що потрібно зробити, щоб доставити їй задоволення, і ви могли б присвятити цьому всього себе. Але раз це неможливо, вам залишається покладатися на те, що ваша дівчина зуміє донести до вас - як словами, так і мовчанням.

Що таке страх поцілунків?

У вас сильно б'ється серце, тремтять коліна, пітніють долоні - все так, як і повинно бути в ейфорії від поцілунку. Ось тільки ви зовсім не цілуєтеся. Ви просто стоїте поруч з вашою дівчиною, застиглий, ніби паралізований. Ця проблема поширена набагато більше, ніж вам може здатися: майже 15% опитаних повідомили, що вони в тій чи іншій мірі бояться поцілунків. Такий страх зазвичай не веде до повної відмови від поцілунків, навпаки, це найбільш яскраво проявляється у підлітків, які визнають, що не дають собі повністю розслабитися під час поцілунку. Наприклад: "Мені 16 років, і кожен раз, коли я цілу свою дівчину, мене неначе щось відштовхує назад. Я не розумію чому. Я знаю, що люблю її.

"Що зі мною відбувається?" Такий стан породжується боязню задоволення і частіше зустрічається у людей відповідальних, які прагнуть робити іншим тільки добро. Таким людям треба навчитися розслаблятися під час поцілунку. Поставте яку-небудь музику або підіть прогулятися в парк, де ви зможете знайти місце, захищене від нескромних поглядів. Пам'ятайте, що ви не зобов'язані все робити ідеально. Іноді спроба навмисне робити помилки навіть допомагає.

 
STALKERДата: Середа, 16.02.2011, 21:02 | Повідомлення # 2
Генералісимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 20
Репутація: 0
Статус: Offline
Що робити, якщо я сором'язливий?

Хочете вірте, хочете - ні, але найцікавіше цілуватися саме з соромливими людьми. Тому не дуже переживайте із цього приводу. Навпаки, це навіть може виявитися вашим достоїнством. Ви будете здаватися особливою людиною. Звичайно, ви можете впоратися з вашою боязкістю, розмовляючи про поцілунки з друзями і спостерігаючи, як інші цілуються в кіно. Чим більше ви будете цілуватися, тим швидше подолаєте вашу сором'язливість. Не поспішайте з поцілунками. Починайте з поцілунку руки або з поцілунку на прощання. Цими поцілунками ви зламаєте лід недовіри. Коли ж ви побачите, що ваша дівчина позитивно реагує на ваші залицяння, ви станете сміливіше.

Чи обов'язковий примирливий поцілунок?

Так, тому що він дуже зручний в тому сенсі, що сприймається як символ того, що ви про все домовилися і примирилися після сварки. Як сказала одна дівчина, "такий поцілунок - кращий спосіб помиритися, він дає зрозуміти, що сварка підійшла до кінця". Щоб це спрацювало, потрібно бути щирим. І краще передуватимете його якою-небудь примирній фразою, наприклад: "Давай більше ніколи не будемо сваритися!" - Або "Здається, я був не правий".

Що робити, якщо мої поцілунки відкидають?

Це питання для людей, які не знають, що робити, якщо після поцілунку дівчина каже, що не очікувала цього і розраховувала тільки на дружбу. Що ж, постарайтеся знайти кого-небудь, хто був би більш поблажливий і поставився б до вас з великою повагою і теплотою. Але в той же час постарайтеся не розривати стосунки з першою подружкою: раптом вона змінить своє ставлення до вас? Поки ви будете шукати кого-небудь іншого, вона може закохатися в вас без пам'яті.

Як бути зі страхом, що ваші поцілунки не сподобаються вашої улюбленої?

Bo-перше, поцілунок - це природна дія, не існує правильних і неправильних поцілунків. Запам'ятайте це гарненько. Ніхто не може дорікнути вас у тому, що ви не вмієте цілуватися.

Тим не менше, існують речі, які можна вивчити, наприклад, те, які поцілунки подобаються вашій партнерці. Найкращий спосіб дізнатися це - сказати вашій дівчині, що протягом цілих трьох хвилин ви не будете відповідати на її поцілунки. Нехай вона цілує вас так, як подобається їй самій. Поки вона буде цим займатися, спостерігайте за нею і запам'ятовуйте, що вона робить: цілує вона вас ніжно або з силою притискається своїми губами до ваших; чи працює вона мовою; наскільки тривалі її поцілунки.

Після цього можете помінятися ролями і сказати їй, щоб тепер вона не відповідала на ваші поцілунки. Цілуйте її так, як подобається вам самому. Так ви дізнаєтеся, що подобається кожному з вас.

Інша річ, якою можна навчитися, - це ніжність. Подивіться фільми про кохання, зверніть увагу на те, як цілуються актори. Можете у них що-небудь позичити. Можете потренуватися на власній руці. Я розумію, що це звучить безглуздо, але так ви зможете відчути свій поцілунок і губами, і рукою і дізнаєтеся, що буде відчувати ваша дівчина, коли ви її так поцілуєте.

Крім цього, можете порозпитувати своїх друзів про те, як цілуються вони. Їм буде приємно, що ви у них про це запитали, і вони поділяться своїми секретами. Однак ще краще попросити їх продемонструвати поцілунки на чиєму-небудь фотографії з журналу. (Ви теж можете так тренуватися. Купуйте собі який-небудь журнал моди і цілуйте надрукованих там моделей. Це знову ж таки може здатися дурним, але так ви будете вчитися на практиці.) Крім того, ви можете попросити кого-небудь з ваших подруг показати вам , як треба цілуватися. Ось тут будьте обережними: виберіть таку дівчину, яка не відчуває до вас нічого, крім платонічних почуттів.

Як можна повернути відчуття від першого поцілунку?

Це практично неможливо. Той поцілунок був чарами, яке не можна повторити. Тому просто насолоджуйтеся тим, що ви разом. Спокій, який приходить під час тривалих відносин, - це ознака зрілої любові. Після декількох років, проведених разом, хвилювання зменшується. Тоді-то в починається справжня любов. Це більш спокійне відчуття, ніж те, яке ви відчували на зорі ваших відносин. Деякі люди в пошуках початкового романтичного хвилювання міняють безліч партнерів.

Якщо ж вам дійсно необхідно романтичне збудження, спробуйте уявити на місці вашої партнерки кого-небудь іншого. Примусьте її одягнутися по-іншому, надіти маску, якщо це необхідно. Або просто пофантазуйте. Мерилін Монро часто робила це перед камерою. Тільки будьте обережні, ваша партнерка не повинен знати про те, що відбувається у вас в голові.

 
STALKERДата: Середа, 16.02.2011, 21:05 | Повідомлення # 3
Генералісимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 20
Репутація: 0
Статус: Offline
Що насправді шукає моя дівчина в поцілунках?

Можливо, вона хоче, щоб все відбувалося повільно. Дівчатам зазвичай потрібно більше часу, щоб збудитися, ніж хлопцям. Якщо ви будете дуже стрімкі, ви можете її відлякати. Своєю поведінкою ви як би говорите їй: "Люба, я тебе люблю! Я сходжу по тобі!", А вона розуміє це як: "Він просто хоче мене фізично". Ось що сказала мені 20-річна блондинка: "Я не вірю хлопцям. Все, що їм потрібно, це тільки секс. Дуже важко знайти кого-небудь, хто полюбив би мене заради мене, дуже важко".

Хлопці, не поспішайте. Дівчата вас полюблять. Як це зробити? Дуже просто: дайте їм можливість самим зробити перший крок. Іншими словами, цілуйтеся, але не занадто форсуйте події.

Чому при тривалих відносинах поцілунки стають менш інтенсивними?

Коли партнери звикають один до одного, сильне збудження проходить само собою. Це в порядку речей і відбувається з кожним. Але іноді дуже складно змиритися з тим, що частина вашої любові безповоротно втрачена. Якщо ви хочете знову розпалити багаття затухаючий вашої пристрасті, спробуйте застосувати яку-небудь нову техніку.

Чи справді чоловіки більше втомлюються від поцілунків, ніж жінки?

Так, це дійсно так. Кількість опитаних жінок, які були б не проти збільшити інтенсивність поцілунків, в чотири рази перевищує кількість згодних на це чоловіків. Якщо ви втомлюєтеся від поцілунків швидше, ніж ваша партнерка, спробуйте застосувати на практиці які-небудь незвичайні поцілунки, наприклад поцілунок з посмоктуванням губ; поцілунки-сюрпризи і поцілунки на публіці теж можуть підігріти остигаючі почуття двох закоханих, які перебувають разом вже цілу вічність.

Чи можна по поцілунку визначити що це за людина?

Коли ми цілуємося, ми повертаємося на більш ранню ступінь психосексуального розвитку, на стадію дитинства. І в цей момент знову стаємо маленькими дітьми. Чи не тому так часто жінки чують від закоханих в них чоловіків в самий пік їх пристрасті: "Я люблю тебе, крихітко!"

Прослідкуйте за вашою партнеркою, "впала в дитинство", і ви дізнаєтеся, що вона собою являє насправді. Один хлопець розповідав, що йому доводилося цілуватися з дівчиною, яка при поцілунку зазвичай посмоктувала його губи, як немовля смокче пляшку з молоком. Ви можете виявити, що вам подобається повертатися в дитинство так само, як і вашій дівчині. Але найважливіше - це той факт, що, ведучи таке спостереження за вашою супутницею, ви станете асом у мистецтві поцілунку.

 
марьяна2012Дата: Вівторок, 03.07.2012, 18:05 | Повідомлення # 4
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
Ніколи не відкладайте на завтра сьогоднішній поцілунок.
Журнал «Дніпро» приєднується до Всесвітнього ДНЯ ПОЦІЛУНКУ (6 липня) і вітає всіх з цим гарним святом , та дарує гарний вірш:
ЯК ПОТРІБНА ТА ЛАСКА ЗАКОХАНІЙ ЖІНЦІ!
Поцілуй мене, милий, у праве колінце.
Я сьогодні десь впала, і ніжка болить.
Ох, потрібна та ласка закоханій жінці!
Ніжний ранок... Нехай ще хоч трішки поспить.

Поцілуй мене, милий, як вишні... суниці...
Ти б спокушений в мене з долоней збирав.
Бачиш, там за вікном дві голубляться птиці.
А цікаво: як голуб голубку впізнав.

Поцілуй мене, милий, повітряним стилем,
Хай від тебе хоч птах щось мені принесе!
Я приймаю з цілунку даруночок милий.
І всміхаюсь... Цілує... закохано... все...

Поцілуй мене, милий, в закохані очі.
Закохалась насправді у душу твою.
Ох, скорив ніжним трепетом серце дівоче!
Ми гуляємо містом... а наче в раю.

Зацілуй мене, милий...О, так, до безтями,
Щоб повітря від жару хотілось ковтнуть...
Надсилаю думки, то палкі телеграми...
Першим рейсом, коханий, до мене прибудь!
 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: