Вітаю Вас, Гість
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Світ поцілунків - Технічна сторона поцілунку
STALKERДата: Середа, 16.02.2011, 21:09 | Повідомлення # 1
Генералісимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 20
Репутація: 0
Статус: Offline
Як найкраще поцілувати людини в перший раз?

Спочатку знайдіть ту, яка вам дійсно подобається, думка про яку примушує вас не спати ночами, а просте згадування імені змушує вашу кров швидше бігти в жилах. Перебуваючи в одній кімнаті з такою дівчиною, ви відчуваєте, що серце починає шалено калатати, а в голові пливе туман. Якщо у вас виникають такі симптоми, починати потрібно саме з неї. При розлученні після побачення спробуйте поцілувати її і побажати спокійної ночі. Робіть це на тверезу голову, тому що ваші почуття не будуть притуплені і ви отримаєте більше задоволення. Перший поцілунок доставить вам стільки емоційного і фізичного насолоди, що ви відчуєте себе наче на іншій планеті!

Як зрозуміти, коли дівчина хоче, щоб я її поцілував?

Хочете вірте, хочете - ні, але багато дівчат на побаченні тільки й думають про те, коли ж нарешті ви її поцілуєте. Так відбувається тому, що хлопці зазвичай дуже довго збираються це зробити. Найкращий спосіб визначити, чи хоче дівчина, щоб ви її поцілували, - це поспостерігати за тим, як вона на вас дивиться. Якщо вона видивляється на всі боки і ніяк не може сконцентрувати свою увагу на вас, це означає, що вона ще не дозріла для поцілунку. Якщо ж вона під час розмови дивиться вам прямо в очі і не відводить погляд, коли ви так само дивіться на неї, вам повинно стати ясно, що ситуація розвивається в правильному напрямку, що вона відчуває себе з вами комфортно настільки, що може дозволити вам її поцілувати. У цій справі не існує жодних часових меж, не потрібно виміряти кожен рух із секундоміром у руках. Покладіться на своє відчуття ситуації, воно вам підкаже правильний момент для поцілунку, коли ви відчуєте, що вона заохочує вас поглядом.

Чи можна визначити, чи хоче дівчина, щоб я її поцілував, по тому, наскільки близько вона до мене підходить?

Так, існує навіть наука, що вивчає цей привабливий предмет. У людини, як і у тварин, є так звана зона персонального спілкування. Антрополог Едвард Т. Хол, який створив цю науку, у своїй книзі "Невидиме відстань" доводить на прикладі громадян США, що у людини існує 4 зони контакту: зона громадського спілкування (більше 3,5 м) - для незнайомих людей, зона соціального спілкування ( 1,2-3,5 м) - для знайомих, зона персонального спілкування (0,5 - 1,2 м) - для рідних і близьких і зона інтимного спілкування (0-0,5 м).

У тварин теж розвинені зони контакту, розміри яких залежать від виду, до якого вони належать. Якщо ви потрапляєте в зону персонального контакту тварини, воно веде себе агресивно. Можете поекспериментувати, наприклад, з вуличною собакою. Якщо ви встанете в 3 метрах від неї, вона вас, досить імовірно, і не помітить, але якщо ви підійдете ближче, на відстань менше 0,6 метра, то вона вважатиме вас ворогом і або втече, або нападе.

Знання цих зон може допомогти вам зрозуміти, чи хоче ваша партнерка, щоб її поцілували. Причому слід мати на увазі, що у жінок зона інтимного спілкування менше, ніж у чоловіків. Ви можете виміряти свою зону, витягнувши вперед руку. Ваша зона інтимного спілкування закінчується приблизно на середині передпліччя.

Оскільки ця зона у дівчат менше, ніж у хлопців, ваша обраниця може подумати, що знаходиться у вашій зоні персонального (а не інтимного) спілкування, в той час як для вас це зона інтимного спілкування. Вам здається, що вона згодна на те, щоб ви її поцілували, але для неї це всього лише дружня бесіда. Пам'ятайте про це, розмовляючи з дівчатами на вечірках. Вони зазвичай підходять на більш близьку відстань, ніж ви. Можливо, ви вважаєте це пропозицією перейти до більш близьких відносин, але насправді це не так.

Пам'ятайте, що не можна цілувати дівчину, якщо вона знаходиться від вас на відстані, що не дозволяє їй дотягнутися до вас ліктем. Якщо ж вона підходить до вас на більш близьку відстань, це означає, що вона з вами фліртує, тому можете сміливо її цілувати.

У якому віці люди зазвичай цілуються в перший раз?

Більшість людей (86%) знаходять перший досвід поцілунку приблизно в 10-14 років. Однак не варто хвилюватися через те, що вам вже 16, а ви ще не цілувалися. Трапляється так, що вперше люди цілуються вже після 20. Ви можете швидко наздогнати своїх однолітків - це легше легкого. Якщо ж, навпаки, ви мали більш ранній досвід поцілунків, скажімо, у 8 або 9 років, в цьому теж немає нічого страшного. Інколи таких людей можна виділити з натовпу по самовдоволеної усмішці, як ніби говорить, що їм відома таємниця, прихована від інших, або по погляду "не від світу цього".

Чи справді все хвилюються перед першим поцілунком?

Перший поцілунок завжди викликає хвилювання. У деяких людей перед першим поцілунком трапляються шлункові коліки. Тому розслабтеся, віддавайтеся течією. Хвилювання - це невід'ємна частина радощів життя. Якщо вас вже ніщо не хвилює, це означає, що іскра життя згасла у вас, ви втрачаєте стільки цікавого!

 
STALKERДата: Середа, 16.02.2011, 21:10 | Повідомлення # 2
Генералісимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 20
Репутація: 0
Статус: Offline
Чи можна цілуватися на першому ж побаченні?

Так. Майже 50% людей думають так. Це добре, Тому що, по-перше, викликає приємне хвилювання, по-друге, дозволяє швидше знайти спільну мову, і, по-третє, вже не треба мучитися з приводу того, коли ж трапиться перший поцілунок. Мінус полягає в тому, що ви вже не випробуєте магічного хвилювання в передчутті першого поцілунку. Крім того, ви можете раптом зрозуміти, що ви з вашою партнеркою несумісні. Я знаю людей, які щотижня знайомляться і цілуються з одним-двома новими партнерами. Їм буває важко згадати, з ким вони йдуть сьогодні на побачення і хто їм дійсно подобається. Одна дівчина цілувалася з такою кількістю хлопців на тиждень, що не могла згадати всіх і подумувала навіть найняти для цього рахівника. Але, незважаючи на організаційні труднощі, було б непогано цілуватися з ким-небудь новим через якийсь певний проміжок часу. Деякі звикають до частої зміни відносин, як до наркотику: кілька тижнів живуть у кайфі від однієї порції поцілунків, але незабаром їм потрібна нова доза романтичних пригод.

Чи правда, що попередня розмова про поцілунок все псує?

Так, практично завжди так і трапляється. Розповідає 15-річна дівчина: "Мій перший поцілунок не вдався, тому що ми з хлопцем принаймні півгодини перед цим говорили про те, що поцілунку нам просто неможливо уникнути. Чим довше говорили, тим більше замороженими ставали. Ми сиділи і дивилися один одному в очі, потім я помітила, що він тремтить, почервонів і з його очей побігли сльози. Коли ж наші губи нарешті з'єдналися, ніякого задоволення це не принесло. Ми дуже багато про це говорили! " Перед поцілунком краще взагалі нічого не говорити.

Чи обов'язково цілуватися відразу, при першому побаченні?

Ні. Зовсім не обов'язково вступати відразу в такі інтимні стосунки. Ви можете проводити перші побачення без поцілунків, адже можна і почекати з цим. Без поцілунків можна провести п'ять-шість побачень або навіть більше, в залежності від вашої уяви і фінансових можливостей.

 
STALKERДата: Середа, 16.02.2011, 21:13 | Повідомлення # 3
Генералісимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 20
Репутація: 0
Статус: Offline
Як уникнути незручності?

"Коли я в перший раз цілував свою дівчину, не все пройшло гладко. Це все сталося якось несподівано й застало мене зненацька. Ми були в школі, і вона без жодного попередження підійшла і поцілувала мене. Наші губи розплющилися один про одного, і для мене це було жахливо. Що б ви мені порадили робити наступного разу? "

Не поспішайте. При необхідності візьміть її за плечі, щоб вона не могла віддалитися, і постарайтеся перейняти ініціативу. Те, що ваші губи розплющилися, не є рідкістю, так іноді буває. Уявіть собі, що ви - два космічні кораблі, що йдуть на стиковку. Вона завжди відбувається з невеликим зіткненням, але космонавти застосовують спеціальну програму, що пом'якшує стиковку. А ви використовуйте для цього свої руки. Обніміте її, притягну до себе. Простіше за все взяти її за плечі, а можете обійняти за талію і вище. Притягну її ніжно до себе і злегка торкніться своїми губами її губ. Ось він, ваш поцілунок! Робіть це повільно, оскільки перший поцілунок найстрашніший, ви можете не потрапити в ціль або ваші губи зісковзнуть в самий невідповідний момент. Але ж це значно легше, ніж зістикувати кораблі в космосі, так що вперед - бо для того, щоб у вас вийшло, не обов'язково попередньо посилено тренуватися, як, наприклад, космонавтам. Ви вправлялися в цьому вже тисячу разів, підносячи до рота їжу. Просто робіть це не поспіхом і не забудьте притримувати дівчину - при необхідності навіть за голову, - щоб привести ваші губи до успішної стикування.
Чи може моя партнерка здогадатися що я новачок у цій справі?

Ні. Практично неможливо здогадатися, який раз у житті ви цілуєтеся. Навпаки, ваша незвичайна манера і хвилювання можуть додати оригінальність поцілунку і викликати більш приємні відчуття у вашої партнерки, тому що ваші поцілунки будуть неотрепетірованнимі і незаяложений. Ніхто і ніколи не здогадається про відсутність досвіду, якщо тільки ви не розповісте про це самі.
Я дуже незграбний щ коли намагаюся кого-небудь поцілувати, обов'язково втрачаю рівновагу. Що ви мені порадите робити?

Є чотири речі, які можна порадити в даній ситуації.
По-перше, спробуйте цілуватися сидячи.
По-друге, можете притулити свою дівчину до стіни, це допоможе вам утримати рівновагу.
По-третє, для більшої стійкості покладіть руки їй на плечі.
І нарешті, по-четвертьіс, почекайте трохи з поцілунком. Я хочу сказати, може бути, вона сама зробить перший крок, і тоді вже їй доведеться нахилятися до вас і шукати у вас опору.
Як порушити дівчину поцілунком?

Самий вірний спосіб - поцілувати її у вухо або в шию. Дослідження показали, що жінкам найбільше подобається, коли їх цілують в шию (не рахуючи губ). Так-так, в шию.

Може виявитися, що поцілунки в шию не дуже збуджують вас (оскільки тільки 10% хлопців збуджується лише від поцілунків у шию), і тому ви відмовитеся від них. Не варто цього робити, тут проявляється різниця між статями. Ось що сказала мені одна 15-річна дівчина: "Я обожнюю, коли мій хлопець цілує мене в шию, це мене дуже збуджує. Ще мені подобається, коли він цілує мене в мочку вуха".

Наступна порада містить те, про що чоловіки дуже часто забувають. Якщо ви скористаєтеся ним, то отримаєте величезну перевагу над іншими. Секрет простий: будьте ніжним. Жінки дивуються: "Чому всі хлопці під час поцілунку такі грубі? Невже вони не розуміють, що повільні, пристрасні поцілунки значать для дівчат набагато більше? Кажцо може висунути свою мову, але мало хто піклується про те, щоб зробити поцілунок ніжним, а межпу тим він повинен служити доказом того, що дівчина хлопцеві дійсно небайдужа і він хоче бути з нею разом ".

Чи потрібно просити дозволу на поцілунок?

Звичайно ні. Замість цього краще вимагати поцілунку рядком з шекспірівського "Приборкання норовливої": "Кет, поцілунок!" Скажіть що-небудь в цьому стилі, але ніжним, люблячим тоном. Або так: "Я хочу тебе поцілувати". Але найкраще дочекатися слушного моменту і, нічого не кажучи, зробити перший крок.

Ця рада спрацьовує тільки для 90% людей. Інші 10% воліють запитувати дозволу. Один хлопець зізнався, що використовував подібний хід тому, що ніколи не зустрічав опору. "Можна, я тебе поцілую?" - І вам горить зелене світло. Так що, якщо ви належите до цих 10%, просто будьте ввічливі і - повний вперед!

 
STALKERДата: Середа, 16.02.2011, 21:15 | Повідомлення # 4
Генералісимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 20
Репутація: 0
Статус: Offline
Ще один спосіб підштовхнути партнерку до першого поцілунку

Є така лінія поведінки: стратегія незграбних. Згідно звичним сценарієм, ви намагаєтеся робити все "як треба". Торкніться її волосся і скажіть який-небудь комплімент. Це допоможе вам підійти до неї ближче для поцілунку. Після цього ви нахиляєтеся до неї, закриваєте очі і торкаєтеся своїми губами її-губ. Єдиний мінус цього сценарію - не завжди він спрацьовує, особливо якщо це перший поцілунок.

Тому можна спробувати взяти на озброєння стратегію незграбних. Відповідно до цієї стратегії, ви не повинні переживати з приводу того, що незграбні і недосвідченого. Уявіть, ви свідомо робите все навпаки: ви незграбно наближаєтеся до дівчини, зачіпаєте її плечем і б'єте головою, нахиляючись для поцілунку, але не потрапляєте з першого заходу в її губи.

Вона починає сміятися. Їй ясно, що у вас на думці. Вона на вашому боці і хоче допомогти. У цьому і полягає вся краса. Вона розуміє, як важко хлопцеві зважитися вперше поцілувати її, і тому згодна допомогти вам пройти через це. Вона повертається до вас, готова до другої спроби. Дивіться не промахніться цього разу! Зараз, коли вона готова до поцілунку, коли чекає його, будьте точні, як Купідон, що вражає своїми стрілами серця.

Стратегія незграбних спрацьовує практично в будь-якій ситуації. Величезний її плюс полягає в тому, що вона обеззброює вашу партнерку і змушує її зрозуміти, що і вона не зобов'язана виявляти собою еталон. Це дозволяє їй розслабитися і робить перший поцілунок приємним для вас обох.

Як підійти на досить близьку для поцілунку відстань, не оголошуючи про свої наміри, щоб не бути відкинутим?

Ви сидите в актовому залі школи. Наодинці. Ви розмовляєте і відчуваєте, що повітря наповнюється чимось особливим і романтичним. Єдине, чого бракує, - близькості, достатньої для першого поцілунку. Вона сидить на парті, бовтаючи ногами над розкиданими по підлозі паперами. Подивіться на неї і посміхніться. Підійдіть і підніміть один папірець. Подайте їй і прокоментуйте її зміст. Коли вона загляне в папір, сядьте поруч з нею на парту. Коли вона поверне вам листок, скажіть, що у неї прекрасні волосся. Не важливо, як вони виглядають насправді, просто скажіть який-небудь комплімент. Вона дивиться на вас, і вам здається, що кімната вся наповнюється променями призахідного сонця. Вони грають на її обличчі, а вона посміхається, як свята. Ви відчуваєте себе великим грішником, тому що у вас на думці тільки одне - поцілувати її. Ви вже знаходитеся на досить близькій відстані від неї, і єдиний невирішене питання - це

Куди подіти ніс при поцілунку?

Отже, ви цілуєтеся вперше, відчуваєте дивовижні, бажані губи вашої дівчини, починаєте водити головою і раптом стикаєтеся один з одним носами. "Кінець всьому! - Думаєте ви. - Що ж тепер робити?" У такий момент деякі хлопці піднімають руки вгору і вирішують, що вони не створені для поцілунків. Як вони помиляються! Людина чудово підходить для такого заняття. Ви це зрозумієте, дізнавшись один маленький секрет: як тільки ви відчуєте, що зараз зіткнетеся носами, відхиліть голову трохи назад, щоб ваші носи ковзнули повз, злегка торкаючись один одного, до тих пір, поки не стикнуться їх кінчики. Весь цей час ваші губи повинні бути з'єднані з губами партнерки. Коли ви стикнетеся кінчиками носів, трохи нахиліть голову в бік так, щоб ваші носи, як два кораблі в ночі, пройшли, ледь торкаючись один одного бортами.

Продовжуйте цілуватися. Робіть все так, як описано вище.

 
STALKERДата: Середа, 16.02.2011, 21:16 | Повідомлення # 5
Генералісимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 20
Репутація: 0
Статус: Offline
Як потрібно цілуватися в день св. Валентина?

Якщо ви хочете перший раз поцілувати дівчину в який-небудь особливий день, наприклад у День св. Валентина, ви повинні пам'ятати про створення романтичної атмосфери в очікуванні відповідного моменту. У свята романтика, піднесений настрій завжди витають у повітрі. А сам факт того, що цей день ви проводите разом, посилить почуття близькості і радість очікування.

Подаруйте їй квіти або шоколадку перед поцілунком і подивіться на її реакцію. Вона посміхається? Вона щаслива? Їй подобається бути у вашій компанії? 'Створіть романтичну атмосферу, обсипаючи її компліментами і потихеньку наближаючись до неї. Наприклад, в музичному магазині виберіть для неї новий диск. Підійдіть якомога ближче, віддаючи його їй. Хай музика в магазині підкреслить романтичність моменту. Вкажіть їй якусь картинку на обкладинці диска, розглядайте її разом. У цей момент ви настільки близькі, що відчуваєте тепло її особи на своїй щоці. Одного цього досить, щоб у вас перехопило подих. Однак зберіть залишки здорового глузду. Коли вона буде віддавати вам диск, торкніться пальцями її руки. Ви відчуваєте розряд електрики? Як ви думаєте, вона теж його відчула? Тоді нахиліться до неї та заблокуйте ланцюг! Поцілуйте її зараз же, не відкладаючи на потім. Поцілуйте її прямо в магазині! Нехай весь світ знає, що ви обожнюєте її цілувати!

Основні етапи завжди одні й ті ж: дочекайтеся романтичної обстановки, підійдіть ближче, з'єднайтесь в поцілунку. Якщо вона відступить на якому-небудь етапі, поверніться до початкової стадії. Іноді ця гра може тривати годинами, іноді - днями, тижнями, роками ... Ах, ці солодкі муки кохання!

Як можна досягти максимальної тривалості поцілунку?

Найважливіше - не поспішайте, просто постарайтеся насолодитися фізичним відчуттям чиїхось губ на ваших губах. "Вчора я вперше поцілував свою дівчину, - розповідає молодий чоловік. - Ми цілувалися безладно. Постійно заважали мови. Єдине, чого мені зараз хочеться, - це навчитися цілуватися легко і довго".

Якщо ви не будете поспішати, це, звичайно, вплине. Крім того, не забудьте про те, як багато значить для жінок ніжність. Тільки послухайте, що каже 16-річна дівчина: "Коли мене поцілував мій колишній хлопець, мені здалося, що мої губи засмоктує пилосос. Чому хлопцям подобається бути такими агресивними? Адже дівчина потребує скоріше в ніжності й співчуття, принаймні спочатку". Їй лише 16 років, а вона вже втомилася від агресивності хлопців!

Будьте м'яким і ніжним, і вона стане вас обожнювати. Вона може навіть подумати, що ви цілуєтеся стильно.

Що потрібно робити під час поцілунку?

Ви відчуваєте губи вашої дівчини, такі м'які, теплі, такі чудові! На якийсь час ви втрачаєте голову, і вам дуже хочеться їх вкусити. Не треба! Уйміте агресивні бажання. Це тільки перший поцілунок, у вас все попереду. Будьте ніжним і люблячим. Робіть те, що люди зазвичай роблять при першому поцілунку: сідайте головою з боку в бік ... дуже повільно.

Повертайте голову м'яко, як би неохоче, як ніби ви задаєте їй питання. Так роблять коні в стайні: стають поруч і туляться один до одного мордами. Вам здається, що всі міркування розуму вас покинули і ви вже не відчуваєте нічого, крім відчуття близькості з вашою обраницею. У вас навіть не вистачає часу подумати про те, як вам добре зараз. Для вас це так природно і легко, просто чудово!

Як поцілувати дівчину так, щоб вона зрозуміла, що я люблю її?

Раз вже більшість жінок судить про щирість ваших намірів по тому, як ви цілуєтеся, французький поцілунок на першому побаченні змусить її записати вас до лав домагаються сексу. Але якщо ви поцілуєте її ніжно і лагідно, вона практично на 100% буде впевнена в тому, що вам подобається просто бути з нею. Коли ви нібито неохоче цілуєте жінку, вона неодмінно думає: "О-о-о! Він дійсно мене любить!"

 
STALKERДата: Середа, 16.02.2011, 21:17 | Повідомлення # 6
Генералісимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 20
Репутація: 0
Статус: Offline
Чи потрібно губами утримувати губи партнерки?

Не обов'язково. Багато хлопців задаються питанням, чи обов'язково працювати губами, або вони просто повинні залишатися на губах партнерки під час поцілунку. Тут немає ніяких правил. Просто робіть те, що приємно і вам і вашій дівчині. Ви можете захопити своїми губами її губи, але тільки дивіться не перестарайтеся.

Як довго має тривати перший поцілунок? Як зрозуміти, що його треба закінчувати?

Коли ви цілуєтеся в перший раз, ви настільки схвильовані, що практично нічого не розумієте. У вас частішає серцебиття і переривається подих. І зовсім пропадає відчуття часу. Вам може здаватися, що ви цілуєтеся вже цілу вічність, хоча насправді проходить лише кілька секунд. Що б не відбувалося, не намагайтеся відраховувати час про себе. Замість цього просто дайте вашим губам з'єднатися, поводите головою деякий час. Ви можете відчути, що у вас починає крутитися голова від хвилювання, але, незважаючи на це, не забувайте стежити за тим, що робить ваша партнерка. Вона може ніжно посмоктувати або покусувати вашу нижню губу, може спробувати проникнути мовою у ваш рот. Приготуйтеся до всього, не тушуйтеся. Прийміть все, що б не відбувалося, і через кілька секунд, коли ви будете помирати від задоволення, вирішуйтеся на те, щоб закінчити ваш перший поцілунок.

Найпростіший спосіб закінчити його - це відірватися від губ і повільно відсторонитися. Перед тим як відсторонитися, деякі люблять "пощипувати" губи партнерки своїми губами, ніби прощаючись з нею. Інший спосіб - потертися носом об її ніс, як це роблять ескімоси.

Іноді може статися так, що ви будете настільки поглинені поцілунком, що не помітите, що треба його закінчити. Він може доставляти вам таке блаженство, що вам не захочеться його переривати. У цьому випадку продовжуйте цілуватися якомога довше, вбираючи щастя до останньої краплі.

З іншого боку, вам може здатися, що ви скривдите свою дівчину, якщо припиніть поцілунок. Чи траплялося вам бувати на вечірці в компанії людини, чий мовний потік ви хотіли б зупинити, але не знали, як це зробити? Якщо те ж саме вам хочеться зробити і з поцілунком, просто зусиллям волі примусьте зімкнутися ваші губи і відсторонитеся. Посміхніться партнерці, як ніби кажучи їй: "Все було чудово. Коли-небудь ми повторимо це".

Чи обов'язково закривати очі під час поцілунку?

Ні, не обов'язково. Але так роблять майже 66% людей. Багато хто говорить, що це допомагає їм сконцентруватися на відчуттях від поцілунку. З іншого боку, третина всіх людей любить при поцілунку залишати очі відкритими. Ось що з цього приводу заявляє один хлопець: "Я повинен бачити, куди я націлююся губами і куди потрапляю". А одна дівчина зізналася, що любить під час поцілунку дивитися через плече партнера в дзеркало: тим самим вона отримує подвійне задоволення - фізична (від поцілунку) і візуальне (від того, що бачить як би з боку, як партнер обіймає і цілує її).

Що потрібно робити, щоб розслабити губи?

Деякі люди дуже напружуються під час поцілунку, і в результаті їх губи стають неприємно твердими. "Мій хлопець, - каже одна дівчина, - був першим, хто поцілував мене по-французьки. Він сказав мені, що всі бьшо просто чудово, але що потрібно розслабляти губи під час поцілунку. Що він мав на увазі? Я боюся, що в Наступного разу мої губи будуть як желе ". Може бути, він мав на увазі те, що ви занадто сильно стискали губи. Але він не правий, кажучи, що ваші губи повинні бути розслаблені протягом усього французького поцілунку. У цьому випадку ви будете відчувати те ж саме, що відчувають, коли після анестезії спробують з'їсти яблуко - людина не відчуває, що робить, і не може контролювати свої дії. Тому краще просто міняти силу тиску ваших губ, нехай вони будуть часом напруженими, а часом розслабленими. Те ж саме має відбуватися і з вашою мовою. Приймайте активну участь в поцілунку, і все буде в порядку.

 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: