Вітаю Вас, Гість
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Світ поцілунків - Французський поцілунок
STALKERДата: Середа, 16.02.2011, 21:25 | Повідомлення # 1
Генералісимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 20
Репутація: 0
Статус: Offline
Що таке французький поцілунок?

Краще за все сказати, що французький поцілунок - це чари, і на цьому зупинитися. Краще за все сказати, що це поцілунок, під час якого з'єднуються душі закоханих. Краще за все сказати, що це просто незабутній поцілунок, особливо коли він виконаний зі знанням справи - ну або без нього, не важливо. Коротше, це самьй популярний поцілунок у всьому світі. І для більшості хлопців від 9 до 22 років це єдиний практикований ними поцілунок, не рахуючи звичайного, простого поцілунку. Незважаючи на свою популярність, він викликає найбільше число непорозумінь і в той же час збуджує цікавість молоді, зближуючи закоханих як ніякий інший поцілунок. Ось тому присвятити йому вирішено цілий розділ. Сухе книжкове опис не дозволяє відчути хвилювання і радість, які відчуваєш при втіленні його в життя. Всі ці емоції - і багато інших - ви зможете отримати тільки на практиці, цілуючись по-французьки.
Що конкретно потрібно робити для цього?

Почнемо з початку. Французький поцілунок має на увазі контакт мов, і, як і при прийомі їжі, тут за великим рахунком не може бути що-то правильно, а що-то неправильно. Іноді працюють обидві мови, іноді - тільки один. Буває, що починає хлопець, але бьшает, що й дівчина. Існує нескінченна безліч варіантів, найпростіший з яких - просто відкрити рот під час поцілунку і чекати, що відбудеться далі.

Уявіть, що рот вашої партнерки - це ваш рот, робіть там те ж саме, що і в своєму: сідайте мовою, ніби вивчаючи територію, пройдіться язиком по зубах партнера - повеселіться на всю котушку, але не робіть у роті партнера нічого такого, що б не сподобалося юм самому. Коли ж вам набридло це заняття, просто зупиніться і спробуйте що-небудь нове.

Може бути, вам допоможе, якщо ви будете думати про це як про їжу. Ви знаєте, яке задоволення ми отримуємо від прийому їжі? Французький поцілунок - це таке ж задоволення. Тільки дивіться не проковтнете свого партнера!

Чому цей поцілунок називається французьким?

Термін "французький поцілунок" прийшов в російську мову як елемент французької культури, яка завжди вважалася найбільш тісно пов'язаної з темою кохання. У Франції цей поцілунок називається "поцілунком душ".
З чого почати?

Кращий початок - різноманітні поцілунки губами, під час яких злегка прочиняйте свій рот. Це якраз той момент, коли багато хто губиться і починають нервувати. Не панікуйте, якщо у вас раптом сильно застукає серце. За таких обставин це так природно! Поцілунок з відкритим ротом викликає дивні відчуття. Дивні і прекрасні. Цілком можливо, що ваша партнерка повторить ваша дія і теж відкриє рот. Якщо ні, спробуйте посмоктати її нижню губу. Це може допомогти їй розслабитися. Коли ж вона відкриє рот, єдине, що вам залишається зробити, - почати працювати язиком.

 
STALKERДата: Середа, 16.02.2011, 21:27 | Повідомлення # 2
Генералісимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 20
Репутація: 0
Статус: Offline
Що робити з язиком?

Не тушуйтеся. Витягніть свою мову назустріч мови партнерки. Коли ваші язики зустрінуться, не дивуйтеся, якщо відчуєте, що у вас підскочив тиск. Ви відчуєте, як ваші душі з'єднуються в одну, у той час як кінчиком мови ви граєте з її мовою. Як це чудово! Ваше серце вискакує з грудей, потіють долоні, ви починаєте сміятися і плакати одночасно: "Господи, і чому я раніше цього не робив?! Навіщо змушував себе чекати так довго?! Я народжений для французького поцілунку!"
Це дивно?

Більшість хлопців жахливо цілуються по-французьки і можуть майже задушити свою дівчину. "Мій хлопець занадто далеко висовує свою мову. Іноді я навіть не можу нормально дихати через це". На жаль, деякі дівчата страждають мовчки, не перешкоджаючи своїм хлопцям практично душити їх поцілунком, який вважається нібито вищим проявом їхньої любові.

Чи доставляє задоволення покусування мови партнера?

Так. Багато людей кусають свою мову, коли нервують або голодні. Ніжно зімкніть зуби мовою і трохи покусайте його, наче перевіряючи, наскільки гострі у вас зуби. Це доставить насолоду партнерці, за умови, звичайно, що ви будете дуже обережні і ніжні. Вашій партнерці може знадобитися час, щоб звикнути до вашої манері цілуватися, але, коли це відбудеться, це ніжне покусування може стати одним з її улюблених поцілунків.

Французький поцілунок збільшує довіру партнерів один до одного. Тому що після поцілунку ви як би говорите собі: "Вона могла боляче вкусити мене за язик, але, слава богу, цього не зробила. Я дійсно можу довіряти їй!"

Чи можна посмоктувати язик партнера?

Незважаючи на те, що це може здатися безглуздим спочатку, ви можете навіть смоктати мову вашої дівчини під час поцілунку. Перший час буде досить складно зловити його, але з часом ви навчитеся діяти швидко. Якщо ви промахнетеся в перший раз, зробіть другу спробу. Смокчіть мова партнерки, як соломинку, через яку п'єте коктейль. "Я часто посмоктувала мова мого колишнього хлопця, - зізнається одна дівчина. - І нам обом здавалося це прекрасним". Можливо, вам доведеться сильніше обійняти свою партнерку і притягнути до себе, щоб вона не відсахнулася від вас в шоці або подиві. Але як тільки вона навчиться розслаблятися, ви зможете смоктати її мову пульсуючими рухами досить довгий час. До речі, ви не повинні сприймати це як елемент дитячої поведінки. Звичайно, саме так воно і є, але тільки через це поцілунок і доставляє стільки задоволення.

Про що думає дівчина під час французького поцілунку?

"Подобаюся я йому? Чи справді він мене любить? Чи подобається йому, як я цілуюся? Що трапиться, якщо ми обидва втратимо контроль над собою? Приємно бачити, як він збуджується. І, мабуть, він мене зараз поцілує! .. Ой , він занадто далеко висунув свою мову, я задихаюся, допоможіть! Ні, мабуть, все гаразд, як приємно! О, так! Як добре! Сподіваюся, ми будемо цілуватися всю ніч ".

Коли справа доходить до поцілунків, у багатьох хлопців не спрацьовує уяву. Вони чують, що їх друзі постійно говорять про французьких поцілунках, тому їм здається, що, якщо вони не будуть працювати язиком під час поцілунку, дівчата вважатимуть їх недосвідченими. Крім того, на жаль, не всі хлопці настільки люблять прості поцілунки, що можуть довгий час задовольнятися тільки ними. Хлопцям потрібно щось більше збуджує, тому вони вдаються до єдиного засобу - французького поцілунку. Крім цього, хлопці здебільшого розглядають цей поцілунок як спосіб форсувати події і перейти до нової стадії відносин.

 
STALKERДата: Середа, 16.02.2011, 21:33 | Повідомлення # 3
Генералісимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 20
Репутація: 0
Статус: Offline
Як допомогти дівчині почати цілуватися по-французьки?

Сходіть з нею на фільм про любов і кожен раз, коли на екрані будуть цілуватися по-французьки, шепочіть їй на вухо: "О, як мені це подобається!", "Це, напевно, так приємно!" або "Давай спробуємо поцілуватися, як вони!".
Дайте їй почитати цю главу.
Потренуйте її уяву, розмовляючи про насолоду, одержуваному від їжі. Найкращий час почати такий розмова - спільна вечеря.
Купуйте їй цукерку, дайте їй посмоктати її і насолодитися смаком. Поцілунок - приблизно такий же процес, але не кажіть їй про це.
Нехай вона п'є з вашого склянки.
Звертайтеся з нею, як з малою дитиною.
Попросіть її передати вам ротом цукерочку.
Провокуйте її на контакт язиками, даючи їй тільки кінчик свого язика під час поцілунку. Простежте, повторює вона ваші дії. Постарайтеся змусити її проявляти наполегливість, трохи відсторонюючись від неї.
Кажіть їй компліменти кожен раз, коли вона робить те, що вам подобається. Це дає стовідсоткову гарантію успіху!

Що я можу робити своїм язиком?

Проникніть в її рот, поліжі її язик, доторкніться до внутрішніх стінок її рота, поводите мовою за її зубах, грайте з її язиком. Почніть з легких торкань кінчиком язика, іноді такий простий дотик приносить величезне задоволення. Грайте з язиком вашої дівчини, швидко клацаючи по ньому кінчиком язика. А можна тертися язиками. Але чесно кажучи, це питання звучить дивно, так само, як ніби ви питаєте: "Що мені робити з язиком під час прийому їжі?" Варіантів море. Язик - самий рухливий орган людського тіла, їм можна творити дива.

Чи потрібно працювати язиками одночасно?

Так. Французькі поцілунки зазвичай ініціюються одним з партнерів, тому спочатку мовою працює хтось один. Наприклад, ви цілуєте свою дівчину, але хочете чогось більш збудливого, і ви ніжно торкатися язиком до її губ і чекаєте, поки вона не відповість вам своєю мовою ... Є контакт! Настає самий захоплюючий момент поцілунку! Ви обоє починаєте гру: ви тікаєте - вона наздоганяє, вона тікає - наздоганяли ви. І коли це скінчиться ... ніхто не знає.

Чи можна з силою тиснути на язик партнерки своїм?

Можна, але до тієї межі, до якого це сподобалося б вам самому. Особливо буває приємно, коли вона чинить опір своїм язиком. Тепер зачекайте і подивіться на її реакцію. Вона чинить опір? Або підпорядковується? Починає боротьбу з язиком? Її реакція може багато сказати вам про її справжні почуття.

Як закінчити поцілунок по-французьки?

Ніжно приберіть свою язик, відхиліть голову і закрийте рот. Якщо ви виконаєте все це одночасно, це буде досить різко. Якщо ви хочете проявити такт, то після поцілунку не відразу відстороняйтеся від партнерки. Різке відчуження може призвести до емоційного шоку. Щоб пом'якшити його, посміхніться своїй дівчині, приголубте її. Можна також закінчити "сухим" поцілунком в губи або в лоб.

 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: