Вітаю Вас, Гість
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Світ поцілунків - Основи
STALKERДата: Середа, 16.02.2011, 20:43 | Повідомлення # 1
Генералісимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 20
Репутація: 0
Статус: Offline
Кожен день виникає величезна кількість нових "стильних" поцілунків: поцілунок у День св. Валентина і в річницю весілля, новий спосіб цілувати ручку, поцілунок на зло, "бездушний поцілунок, ковзний поцілунок і багато-багато інших. Не розумію, як людина може прожити життя, не маючи уявлення про всі ці поцілунки!

Так що ж таке поцілунок? Про нього складають пісні. Через нього починаються війни. Політики роблять це один з одним. Папа Римський - з хрестом. Всі ми хоча б раз у житті знаходимо привід для того, щоб чмокнути кого-небудь.

В одній пісеньці співається: "Поцілунок - це всього лише поцілунок". Лише. Але якщо тобі 14 і в тебе ще не було любовної пригоди, то для тебе поцілунок - це не так просто. Це архіважливе, захопливе дійство. Поцілунок, напевно, сама драматична і разом з тим чудова штука, яка може з тобою статися в житті.

Вся складність полягає в тому, що - на жаль! - Поцілунок відбувається не рефлекторно, як, наприклад, моргання, дихання або гикавка після гамбургера всухом'ятку. Поцілунок вимагає обдуманості дій, ретельної підготовки і планування, попередньої практики і знання. Як же ти без цього зрозумієш, наскільки правильно цілуєшся?

Перший поцілунок звичайно дається дуже важко. Це справжня подія в житті кожного, бо знаменує початок розвитку твоєї сексуальності, початок нових взаємин із протилежною статтю.

Хлопцям буде цікаво дізнатися про те, що дівчат треба більше цілувати в шию і вухо. Крім цього, вони зрозуміють, що жіночий погляд на поцілунок і очікування, пов'язані з ним, в значній мірі відрізняються від чоловічого.

Ну, а тепер - повеселимося!

Під час побачення ви з дівчиною ведете тривалі розмови, нервові, але приємно хвилюючі. Ви сидите поруч у кафе, дивіться один на одного і міркуєте про проблеми філософії. Але в голові постійно крутиться думка: а що, якщо я її поцілую? Ви багатозначно дивіться на неї. "І навіщо, питається, я тут розказую на філософські теми, якщо єдине, чого я хочу, - це поцілувати тебе? .." І ви з надією думаєте про те, що й вона теж цього хоче.

Ви ще жодного разу не цілували дівчину, не обіймалися, не трималися за руки. Але поки ви так сидите, ваші ноги іноді стикаються під столом. І коли це відбувається, вас неначе пронизує електричним струмом, і ваші думки йдуть далеко від теми розмови. Ви стаєте глухим і сліпим. Ви неначе скуті по руках і ногах. І здається, що кожна клітинка вашого тіла волає: "Ну зроби ж що-небудь! Не сиди сиднем!"

Ваші долоні починають потіти, вам починає здаватися, що ви чітко чуєте, як б'ється серце у ваших грудях, і ви дивуєтеся, як цього не чують оточуючі. Але оточуючі це відчувають! Ваша дівчина дивиться прямо вам в очі, і на хвилину вам здається, що вона дійсно почула стук вашого серця. Що б це означало? Чому вона так на вас втупилася?

Ви піднімаєтеся на ноги і відчуваєте слабкість в колінах. Ви вирішуєте прогулятися. Ваша дівчина йде поруч з вами. В небі яскраво світять зірки. Все так романтично! Але ви шкодуєте про те, що ні на що не наважилися в кафе. Може, ви вже втратили свій шанс? Під час прогулянки однією рукою ви торкатися руки вашої супутниці і знову відчуваєте такий розряд струму, нібито ви доторкнулися до електричного дроту. Раптом ви виявляєте, що вже давно нікуди не йдете. Ви стоїте один проти одного, і місячне світло відбивається в очах вашої дівчини. Господи, що відбувається? Вас притягує до неї, як магнітом.

Що за владу вона має над вами? Як звільнитися від її чар? Але ви не можете і розумієте, що єдине, на що здатні зараз, - це поцілувати її. На секунду виникає бажання повернутися і втекти, але ви тут ж розумієте, що це практично неможливо. Ваші ноги наче паралізовані.

"Ну ж, поцілуй її", - майнула в вашому мозку. І ви нахиляєтеся вперед, очі вашої супутниці пливуть, як у зоряному тумані, вам назустріч, а її обличчя здається вам краще, ніж обличчя Мадонни, написаної великим художником, і ви летите по повітрю все ближче і ближче до неї, вдихаючи в міру наближення аромат її шкіри. Здається, що ви зараз до втрати свідомості.

Її губи розкриваються, білі рівні зуби виблискують у темряві, і все всередині вас кричить від бажання поцілувати цей рот. Так що ж вас утримує? Чому ж ви не цілуєте її? Таке враження, що на вас наділи гамівну сорочку, а руки зв'язали. Ви не можете поворухнутися. Вам здається, що ви спите. Зусиллям волі ви змушуєте себе нахилитися до неї знову. Вам здається, що все відбувається дуже повільно, але - нарешті! - Ви зближуєтеся настільки, що вже відчуваєте тепло її губ. Просто тепло її губ та обличчя - але як це чудово! Як неймовірно радісно і трохи грішно! Наче рай настав на землі.

І ось ваші губи стикаються. "О, Боже! Куди ти мене завів?! Я відчуваю її губи! Я відчуваю!"

А що далі?

 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: